ZO WERKT HET

Met de Koffiecadeaukaart kan je voor € 10,- een heerlijk kopje koffie of thee gaan drinken met iets lekkers erbij. Er zijn meer dan 1.000 landelijke inleverlocaties om de cadeaukaart te besteden, waaronder LaPlace, Delifrance en de Beren. Via de locatiezoeker kan je eenvoudig een deelnemende locatie bij u in de buurt vinden.

De Koffiecadeaukaart t.w.v. € 10,- is éénmalig te besteden. Kies een lekker (ge)bakkie uit het assortiment en lever jouw cadeaukaart in. Indien je minder besteedt, vindt er helaas geen teruggave van het resterende bedrag plaats. Maak het bedrag dus lekker op!

Let op:

  • De Koffiecadeaukaart is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen, tenzij de betreffende locatie anders aangeeft.
  • De Koffiecadeaukaart is niet inwisselbaar voor contant geld.
  • U hoeft de Koffiecadeaukaart niet te activeren. De Koffiecadeaukaart is geactiveerd en klaar voor gebruik wanneer je de kaart ontvangt.
  • Uw Koffiecadeaukaart is 2 jaar geldig na de uitgiftedatum. Hoe lang uw cadeaukaart nog geldig is, kunt u controleren via de geldigheidschecker hieronder.
  • Heb je een Koffie & Gebak Cadeaukaart? Ook deze kan je verzilveren bij één van de deelnemende acceptanten!


Wil je weten hoelang uw cadeaukaart nog geldig is?
Vul het kaartnummer in op de geldigheidschecker!