VEELGESTELDE VRAGEN

De Koffiecadeaukaart doet er alles aan om uw vragen zo goed en volledig mogelijk te beantwoorden. Hieronder treft u een aantal veel gestelde vragen aan met de bijbehorende antwoorden.

Indien uw vraag of het antwoord hieronder niet staat vermeld, neem dan gerust contact op met de Koffiecadeaukaart via het contactformulier.

Cards image

De Koffiecadeaukaart heeft een waarde van € 10,- welke eenmalig vrij te besteden is bij één van de deelnemende locaties. Een overzicht van de deelnemende locaties vindt u hier. Kies een lekker (ge)bakkie uit het assortiment en lever uw cadeaukaart in.

Heeft u meer besteed? Dan kunt u op andere wijze het resterende bedrag bijbetalen. Indien u minder besteedt, vindt er helaas geen teruggave van het resterende bedrag plaats. Maak het bedrag dus lekker op!

De Koffiecadeaukaart is door heel Nederland te besteden bij de deelnemende locaties. Bekijk het overzicht hier.

Nee, u kunt de Koffiecadeaukaart niet in combinatie met andere (kortings)acties en/of aanbiedingen gebruiken, tenzij de betreffende locatie anders aangeeft.

De Koffiecadeaukaart wordt eenmalig verstrekt aan winnaars van de Nationale Postcode Loterij. Daarom is het helaas niet mogelijk om een nieuwe cadeaukaart aan te vragen.

Ja, de Koffiecadeaukaart is éénmalig in zijn geheel te besteden binnen de geldende verzilvertermijn. Indien u niet de volledige waarde van uw kaart besteedt, vindt er geen teruggave van het resterende bedrag plaats. Maak het bedrag dus lekker op!

Het saldo van de Koffiecadeaukaart is altijd € 10,- en dient in één keer te worden besteed binnen de geldende verzilvertermijn. De Koffiecadeaukaart is 2 jaar geldig na uitgifte, tenzij anders vermeld. U kunt de geldigheid van uw cadeaukaart controleren via de geldigheidchecker op de homepage. Na het verlopen van uw Koffiecadeaukaart vindt er geen restitutie plaats.

Aan de Koffiecadeaukaart zijn geen extra kosten verbonden. De Koffiecadeaukaart heeft een waarde van € 10,-.
Heeft u meer besteed? Dan kunt u op andere wijze het resterende bedrag bijbetalen.

Het is niet mogelijk uw Koffiecadeaukaart in te wisselen voor geld of een ander arrangement.

De Koffiecadeaukaart is 2 jaar geldig na uitgifte, tenzij anders vermeld. U kunt de geldigheid van uw cadeaukaart controleren via de geldigheidchecker op de homepage. Na het verlopen van uw Koffiecadeaukaart vindt er geen restitutie plaats.

De verzilvertermijn van uw Koffiecadeaukaart is 2 jaar na de uitgifte. Na deze 2 jaar is het helaas niet mogelijk om uw cadeaukaart te verlengen.

De Koffiecadeaukaart is niet te koop en wordt alleen verstrekt aan de gelukkige prijswinnaars van de Nationale Postcode Loterij.

Indien u geïnteresseerd bent om acceptant te worden van de Koffiecadeaukaart, kunt u zich eenvoudig aanmelden via het online inschrijfformulier. Lees er hier alles over.

Neem ook gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden. Dit kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar cards@touchincentive.com.