VEELGESTELDE VRAGEN

Heb jij een vraag over de Koffiecadeaukaart? Bekijk hier de veelgestelde vragen. Wij doen er alles aan om jouw vragen zo goed en volledig mogelijk te beantwoorden.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Cards image

Met de Koffiecadeaukaart kan je voor € 10,- een heerlijk kopje koffie of thee gaan drinken met iets lekkers erbij. Er zijn meer dan 1.000 landelijke inleverlocaties om de cadeaukaart te besteden, waaronder LaPlace, Delifrance en de Beren. Een overzicht van de deelnemende locaties vind je hier. Kies een lekker (ge)bakkie uit het assortiment en lever jouw cadeaukaart in.

Heb je meer besteed? Dan kan je op andere wijze het resterende bedrag bijbetalen. Als je minder besteed vindt er geen teruggave van het resterende bedrag plaats. Maak het gehele bedrag dus lekker op!

De Koffiecadeaukaart is door heel Nederland te besteden bij de deelnemende locaties. Bekijk het overzicht hier.

Ja de Koffie & Gebak Cadeaukaart is een variant van de Koffiecadeaukaart. Je kunt deze kaart daarom bij dezelfde locaties verzilveren. Zoek hier een deelnemende locatie in jouw buurt.

Nee, je kunt de Koffiecadeaukaart niet in combinatie met andere (kortings)acties en/of aanbiedingen gebruiken, tenzij de betreffende locatie anders aangeeft.

De Koffiecadeaukaart wordt eenmalig verstrekt. Daarom is het helaas niet mogelijk om een nieuwe cadeaukaart aan te vragen. Je kunt hier wel een nieuwe cadeaukaart bestellen.

Ja, de Koffiecadeaukaart is éénmalig in zijn geheel te besteden binnen de geldende verzilvertermijn. Indien je niet de volledige waarde van de kaart besteedt, vindt er geen teruggave van het resterende bedrag plaats. Maak het bedrag dus lekker op!

Het saldo van de Koffiecadeaukaart is altijd € 10,- en dient in één keer te worden besteed binnen de geldende verzilvertermijn. De Koffiecadeaukaart is 2 jaar geldig na uitgifte, tenzij anders vermeld. De einddatum van jouw Koffiecadeaukaart vind je op de achterkant van de kaart. Staat er geen 'geldig tot'-datum op de kaart? Dan kan je de geldigheid ook controleren via de de geldigheidchecker op de homepage. Na het verlopen van uw Koffiecadeaukaart vindt er geen restitutie plaats.

Aan de Koffiecadeaukaart zijn geen extra kosten verbonden. De Koffiecadeaukaart heeft een waarde van € 10,-. Dit wordt altijd op de kaart of de e-voucher gecommuniceerd.

Heb je meer besteed? Dan kan je op andere wijze het resterende bedrag bijbetalen.

Het is niet mogelijk de Koffiecadeaukaart in te wisselen voor geld of een ander arrangement.

De Koffiecadeaukaart is 2 jaar geldig na uitgifte, tenzij anders vermeld. De einddatum van jouw Koffiecadeaukaart vind je op de achterkant van de kaart. Staat er geen 'geldig tot'-datum op de kaart? Dan kan je de geldigheid van jouw Koffiecadeaukaart ook controleren via de geldigheidchecker op de homepage. Na het verlopen van jouw Koffiecadeaukaart vindt er geen restitutie plaats.

De verzilvertermijn van uw Koffiecadeaukaart is 2 jaar na de uitgifte. Na deze 2 jaar is het helaas niet mogelijk om jouw cadeaukaart te verlengen.

De Koffiecadeaukaart is hier beschikbaar als e-voucher. Fysieke kaarten zijn binnenkort beschikbaar voor losse verkoop. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor B2B? Neem contact op met Touch Incentive via sales@touchincentive.com

Wil jij jouw locatie aanmelden als acceptant voor de Koffie & Gebak Cadeaukaart? Lees hier eerst meer over de deelname aan de Koffiecadeaukaart of schrijf je direct in via het online inschrijfformulier.

Neem ook gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden. Dit kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@koffiecadeaukaart.nl.